Понедельник, 15.12.2025, 05:42
Приветствую Вас Гость | RSS
SinemaPlay - Музыка,Фильмы,Игры
Главная | Google запускає універсальний пошук у Windows - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Google запускає універсальний пошук у Windows
RodrigMaveДата: Понедельник, 01.12.2025, 22:48 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Побачив новину про новий універсальний пошук від Google для Windows і от думаю, чи є сенс його ставити. Обіцяють, що він шукає все одразу — файли, програми, документи з хмари і навіть веб. Звучить зручно, але цікаво, як воно працює в реальності. Хто вже тестував — поділіться враженнями.

ZtanleyДата: Понедельник, 01.12.2025, 22:52 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Я якраз учора читав детальну статтю на High Bar Journal про цей універсальний пошук https://journal.gen.tech/post/google-universal-search-windows Там пояснюють, що Google робить окрему десктопну утиліту, яка відкривається по комбінації клавіш і дозволяє шукати буквально все в одному місці. Зручно тим, що не треба постійно стрибати між Провідником, браузером і Google Drive. Але автори також зауважують моменти приватності - бо для такої роботи застосунок отримує доволі широкий доступ до локальних файлів і хмари. Плюс продукт поки експериментальний, тож не факт, що його не закриють раптово. Загалом ідея мені сподобалася, виглядає перспективно, але я б трохи зачекав перед тим, як робити його основним інструментом.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025

Используются технологии uCoz