|
Чавунна варильна поверхня
|
|
| kolo | Дата: Четверг, Сегодня, 12:27 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Зараз проєктую піч для заміського будинку і окремо завис на виборі духовки. Хочеться чавунну, але в магазинах є різні моделі, причому за фотографіями вони виглядають майже однаково. Піч планується не дуже велика, тому брати величезну камеру теж немає сенсу. Як зрозуміти, який об’єм буде практичним для звичайного домашнього використання? Також цікаво, чи варто брати варіант із кількома рівнями всередині, якщо основне завдання — випічка, запікання овочів та м’яса?
|
| |
|
|
| jovi | Дата: Четверг, Сегодня, 12:28 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
| Якщо готувати невеликими порціями, я б не вибирав надто містку модель. Велика камера потребує відповідного місця в печі, а додатковий об’єм не завжди дає користь. Для домашніх задач важливіше, щоб усередині спокійно поміщалася звичайна форма або деко, а дверцята дозволяли без проблем їх діставати. Кілька рівнів можуть бути корисними, коли часто готується різний посуд, але це вже залежить від звичок. Ще перевірив би, наскільки зручно чистити внутрішню поверхню після жирних страв.
|
| |
|
|
| kolo | Дата: Четверг, Сегодня, 12:28 | Сообщение # 3 |
 Рядовой
| Логічно, особливо щодо розміру камери. У мене якраз немає потреби одночасно ставити кілька форм, тому надлишковий об’єм навряд чи виправданий. А от до догляду хочеться підійти серйозно, бо піч буде використовуватися регулярно. Ще думаю над тим, чи потрібно купувати духовку окремо від інших чавунних деталей, чи краще одразу шукати все в одному місці. Було б зручніше побачити кілька моделей і порівняти їх між собою перед остаточним рішенням.
|
| |
|
|
| jovi | Дата: Четверг, Сегодня, 12:37 | Сообщение # 4 |
 Рядовой
| У такій ситуації я б справді дивився асортимент в одному місці, щоб не збирати інформацію по різних сторінках. Під час власного пошуку мені трапився інтернет-магазин VVK-Lit https://vvk-lit.com/ , де можна переглянути чавунні комплектуючі для печей і порівняти варіанти за параметрами. Я б не поспішав вибирати тільки за зовнішнім виглядом: спочатку потрібно звірити ширину, висоту та глибину з кресленням печі, а вже потім оцінювати інші особливості. Якщо потрібна духовка для регулярного приготування, варто також подивитися на конструкцію дверцят і зручність доступу до камери. Перед оформленням замовлення корисно уточнити вагу виробу та спосіб його монтажу, щоб майстер заздалегідь знав, із чим працюватиме. Для важкої чавунної деталі такі нюанси краще врахувати до початку кладки.
|
| |
|
|