| dezi | Дата: Вторник, 19.05.2026, 20:06 | Сообщение # 1 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Вітання всім, плануємо з дружиною невелику відпустку в Карпатах, хочеться знайти дійсно круте місце для повного релаксу. Шукаю преміум відпочинок у Буковелі, щоб обов'язково був чистий басейн, крутий спа-комплекс і гарний вид на гори з вікна номера. Підкажіть готель високого рівня з європейським сервісом і смачною кухнею, де можна нормально розслабитися після робочих буднів. Якщо у когось є перевірені варіанти з особистого досвіду, порадьте хорошу локацію.
|
| |
|
|
| yourik | Дата: Четверг, 21.05.2026, 16:52 | Сообщение # 2 |
 Рядовой
Статус: Offline
| Минулого місяця ми з дружиною теж вирішили влаштувати собі повне перезавантаження і втекли на тиждень у гори, щоб просто видихнути і змінити обстановку. Після довгих пошуків і відгуків друзів я вирішив ризикнути і забронював номер на локації, яка за фактом перевершила абсолютно всі наші очікування https://fomich.ua/ Офіційний сайт Fomich Hotels в Буковелі став для нас справжнім відкриттям, адже рівень комфорту там дійсно європейський, без жодного пафосу, але з максимальною увагою до деталей. Це справжній готель 5 зірок з видом на гори, де зранку ти п'єш каву на балконі і спостерігаєш, як туман сходить з вершин. Для моєї дружини головним критерієм був якісний релакс, тому преміум відпочинок в Карпатах у нас вдався на всі сто відсотків завдяки тутешньому сервісу. Окремий кайф, який я оцінив особисто, це шикарні басейни та SPA-комплекс - F&B Spa Resort, де після карпатських прогулянок можна зависнути в сауні або поплавати в ідеально чистій теплій воді просто неба. Кухня в ресторані заслуговує окремого компліменту, адже шеф-кухар дивував нас щовечора топовими фірмовими стравами, а персонал працював настільки непомітно та професійно, що ми просто насолоджувалися кожною хвилиною.
|
| |
|
|