Среда, 08.04.2026, 17:05
Приветствую Вас Гость | RSS
SinemaPlay - Музыка,Фильмы,Игры
Главная | Düymələr arasında qaçan adam - Форум | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Düymələr arasında qaçan adam
Bolotok239Дата: Суббота, 21.03.2026, 16:05 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Bu işə mən həmişə bir iş kimi baxmışam. Saatıma baxıb “işə başlama” vaxtıdır deyəndə, heç bir həyəcan, heç bir “bəlkə bu dəfə nəsə olar” düşüncəsi olmur. Sadəcə, soyuq hesablama. Elə ilk gündən özümə qoyduğum qayda da bu idi: duyğuları kənara qoy, sistemi tap, təkrarla. Bir neçə il əvvəl, hələ bu işə yeni başlayanda, bir dostum mənə dedi ki, “Mostbet descargar a android edib oynamağa başla, amma unutma, burada qazanan deyil, dayanan qazanır.” O vaxt bu sözün altında nə demək istədiyini tam dərk etməmişdim. Amma indi, illərin təcrübəsi ilə deyə bilərəm ki, oyun masalarının ətrafında fırlananlar deyil, o masaların üstündəki nizamı pozmayanlar qazanır.
Mənim üçün hər səhər eyni başlayır. Kompüteri açıram, bir stəkan qara çay, heç şəkərsiz. Statistikaları yoxlayıram: hansı oyunlarda bonclar aktivdir, hansı provayderlərdə RTP yüksəkdir, hansı saatlarda oyunçuların axını azalır. Çünki mənim üçün ən önəmlisi səssizlikdir. Heç bir tələsmə, heç bir “bəlkə indi vuraram” təlaşı. Bu işdə ən böyük səhvin, ən böyük itkinin təməlində məhz o “bəlkə” dayanır. İlk dəfə 500 manatla başladığım günü xatırlayıram. Çoxları kimi mən də düşünürdüm ki, bu, şans oyunudur. Amma tez başa düşdüm ki, şans yalnız o vaxt işləyir ki, sən onu səhv yerdə axtarmırsan. Mostbet descargar a android edəndən sonra ilk bir ay ərzində mən uduzdum. Bəli, professional deyil, bəli, axmaqcasına. Çünki həyəcanla oynadım. Hisslərimlə. Sonra isə özümlə söhbət etdim: “Sən buraya pul qazanmağa gəlmisən, yoxsa adrenalini hiss etməyə?”
O gündən sonra hər şey dəyişdi. Mən kazino ilə işləməyə başladım, ona qarşı deyil. Ən sevdiyim oyun slotlar deyil, çünki slotların ürəyi yoxdur, onlar sadəcə proqramdır. Mən poker masalarını, xüsusilə də turnirləri sevirəm. Orada artıq sən təkcə proqrama qarşı oynamırsan, insan psixologiyası ilə işləyirsən. Bir dəfə, yarım ildən sonra, artıq stabil gəlirim olan vaxtlarda, böyük bir turnirə qatıldım. Bilet qiyməti baha idi, amma mən artıq həmin məbləği itirsəm belə, büdcəmin dağılmayacağını hesablamışdım. Üç gün davam edən turnirin son günü, masada 4 nəfər qalmışdıq. Həmin an mən artıq sadəcə kartlara yox, insanların əllərinin titrəməsinə, nəfəs almalarına, nə vaxt “all-in” düyməsinin üstündə barmaqlarının durduğuna baxırdım. Bir oyunçu vardı, təcrübəli görünürdü, lakin hər uduzanda stəkanı əsəbi şəkildə masaya vururdu. Onun zəif nöqtəsini tapdım. Mənim tək bildiyim şey, onun “tilt” vəziyyətinə nə vaxt girəcəyini hesablamaq idi. Və o an gəldi. Üçüncü gün, axşama yaxın, o, bir əlində bütün stackini mərkəzə itələdi. Mən isə... mən sadəcə gözlədim. Vaxt keçdi, demək olar ki, vaxt aşımına qədər gözlədim. Sonra “fold” dedim. Hər kəs mənə axmaq kimi baxdı. Amma növbəti əl, eyni oyunçu yenə eyni vəziyyətə düşdü. Və bu dəfə mən onun gözlərinə baxdım – orada çaxnaşma vardı. Mən call etdim. Blöf idi. Onun əlində heç nə yox idi. O masadan qalxdı, mən isə final masasına çıxdım.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026

Используются технологии uCoz